Rólunk

Lassíts bátran, megvárunk!

A követhetetlen sebességű híráramlat közepette a Napifalat.hu arra buzdít Téged, az Olvasót, hogy állj meg egy percre, s habzsolás helyett falatozz velünk egy jóízűt. Teremts otthont a lendületben.

Nap mint nap igyekszünk sokféle kötelességünknek eleget tenni, s mindeközben semmiről sem lemaradni. Pedig a fontos dolgok megvárnak bennünket. Folyamatosan változó, átalakuló társadalmunkban a hír érték. Szükségünk van rá az eligazodáshoz, a közös beszéd lehetőségének megteremtéséhez, a kommunikációhoz.

De miért ne érezhetnénk a szenvedélyes információszerzés közben egyszersmind jól, kellemesen, komfortosan magunkat? Miért és hová kéne úgy sietnünk, hogy ne maradjon időnk pár percet lazítani, lazítva falatozni? Miért ne lehetne éppen az a hírportál a MIÉNK, amely a szelektálatlanul ránk zúduló hírek káoszával, sürgetésével szemben sokkal inkább a harmonikus rendet, a nyugalmat, a kiegyensúlyozottságot, a letisztultságot tükrözi? Ugyanakkor elfogulatlan, független és még szórakoztató is.

A Napifalat.hu nem az az oldal, amely a politikában, a gazdaságban stb. mélyen elmerülőknek kínál az eddig megszokottnál is mélyebb elmerülési lehetőséget, hanem épp fordítva, a mindenkit érintő, általános témákban – vagy néhány olvasó számára csak egy-egy, a részéről kedvelt területen – kínál frissítő élményt, könnyed napi betevőt.

A Napifalat.hu címében is jelzi: minden napra jut egy falat. Így többek között vár ma Téged egy falat közélet, egy falat tudomány. Vár egy falat technika, s egy falat kultúra. Találsz még itt lélektant és szépséget, s egy falat szórakozást, ahogyan egy falat nyugalmat is a nap forgatagában.

Mindez letisztultan, egyszerűen. Otthon, lendületben.

napifalat-logo3