Adatvédelem

A Napifalat.hu gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.

A Felhasználók által megadott személyes adatok kezelése az Adatvédelmi törvény hatályos szabályainak megfelelően történik. A Napifalat.hu a szolgáltatásai, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenységei során a személyes adatok kezelésében az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

– az 1992. évi LXIII. Törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról,
– az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről,
– az 1998. évi VI. Törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

A Napifalat.hu adatokat harmadik félnek csak abban az esetben ad tovább, ha azt jogszabályi rendelkezés, hatóság vagy bíróság elrendeli.

A Napifalat.hu kiemelt figyelmet fordít a felhasználók által rendelkezésére bocsátott adatok biztonságára. Az adatokat különféle biztonsági eljárásokkal illetve intézkedésekkel védi azok elvesztésének, nem megfelelő célra történő felhasználásának, megváltoztatásának, jogtalan megtekintésének, megsemmisítésének illetve nyilvánosságra hozatalának megelőzése érdekében.

A Napifalat.hu statisztikai összegzéseket készíthet a rögzített adatokból. Ezen kimutatások végeredményét csak olyan statisztikai formában készíti el, amely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolására.

A Szolgáltató szerverei rendszer-adminisztrációs, statisztikai vagy biztonsági okokból a következő adatokat automatikusan rögzíthetik a felhasználóról:

– IP címe és ebből következően országa/városa
– operációs rendszerének típusa és verziója
– böngészőjének típusa, verziója és beállításai
– a meglátogatott oldalak
– az oldalak eléréséhez használt keresőszavak
– a weboldal címe, ahonnan az oldalakat elérte
– a látogatás időpontja

napifalat-logo3